newbuz.blogg.se

Hoppsan!

Publicerad 2015-12-30 11:28:59 i Hemmet, Livet, universum och allting,

Jag har en ful ovana av att slösurfa på diverse auktionssiter (en åkomma som tydligen inte är helt ovanlig bland ägare av gamla hus). På min långa, digra önskelista på prylar till huset fanns sedan en tid tillbaka en spegelbyrå. Hade tittat på många, men inte riktigt hittat rätt då den inte skulle vara alltför prålig för vårt enkla sovrum, men samtidigt inte för tråkig heller. Och gärna sekelskifte. Och inte alltför dyr. Ja, ni hör ju... rimliga, blygsamma krav.
 
Så ramlade jag på en spegelbyrå på Bukowskis Market som jag lite slentrianmässigt bjöd en femhundring för - fullkomligt övertygad om att det inte skulle gå vägen. 
Men det gick vägen.
Och jag var tvungen att gå till maken och bekänna att jag köpt en skrymmande jäkla spegelbyrå som fanns i Norrköping och som måste hämtas inom ett par dagar.
Det blev en smula knepigt med logistiken, men hela affären underlättades storligen av Hannuschki och hennes Andreas som lagade så att vi kunde ha spegelbyrån stående lite längre hos Bukowskis än bara ett par dagar, och som sedan bjöd oss på lunch när vi väl hämtat vår möbel. 
 
Nu står den hemma i sovrummet och är rent ut sagt förjäkla fin. 
Och så fick jag hälsa på Hannuschki en kortis också, i samband med detta.
Ibland blir saker precis som man tänkt sig, bara för att de först blev som man inte hade tänkt sig. Eller... äh, ni fattar. 
 
 

Om

Min profilbild

Julle

En blogg om livet, universum och allting.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela