newbuz.blogg.se

Gammaldags

Publicerad 2013-12-28 10:04:17 i Livet, universum och allting,

Pojkvännen håller på och sågar i köket. Det ser vådligt ut när han håller fast en bit av en ventil medan han samtidigt sågar och jag erbjuder mig att hålla i.
-Jag är kanske gammaldags, men jag sågar helst av mina egna fingrar, svarar han.
Det håller jag för rimligt, så jag går och sätter mig framför datorn istället.

Fika med M&M

Publicerad 2013-12-28 10:00:47 i Livet, universum och allting,

Innan jul hade jag förmånen att få uppleva en sällsynt men uppskattad fikastund med vännerna M&M (Margitta och Mia ; )   ). Efter M&M:s flytt till annan stad ses vi knappt längre, så det var roligt med en uppdatering! Min uppmärksamhet var dock något splittrad. Jag ville presentera fästmannen och bonusbarnen a k a minitromberna, så vi sågs allihop på Öhrmans konditori där minitromberna roterade på sina stolar så det blev svårt med förtroelig väninnekonversation. Vi fick iallafall en stund på stan för oss själva och förhoppningsvis kan jag snart våldgästa dem i Linköping.

Inaktiva dagar

Publicerad 2013-12-28 09:45:25 i Livet, universum och allting,

Det har varit dåligt med uppdatering på bloggen de senaste dagarna, trots att julledigheten borde möjliggjort en kavalkad av inlägg. Det har dock förelegat - om inte hinder så iallafall oangelägenheter - som haft en negativ inverkan på skrivandet.
Den förkylning jag ådrog mig natten till julafton har stundtals hållit mig nertryckt i skorna. Det är en Tantalos-tortyr utan like att vara omgiven av formidabla berg av godis som omgivningen så generöst försett oss med - allt medan man helt saknar smakförnimmelser och varje gång man tvingas svälja är nån jävel där och smyger in rakblad i halsen på en. Dessa ömmande omständigheter övergick dock rätt snart i den halvdvala där godiset faktiskt smakar, men kroppen förmår mycket litet. Helt normala mellandagar med andra ord.
Något annat som inverkat menligt på bloggandet är förlusten av min dator. En temporär förlust förvisso - men likväl kännbar. Vi håller på och gör om i lägenheten inför stundande försäljning, och min älskade iGGY är därför satt på undantag medan det blir likriktat ljust och fräscht. Förhoppningsvis kan jag få ur mig mina överskottsord medelst en lånad MacBook Air de närmaste dagarna. Med eller utan förkylning.

Om

Min profilbild

Julle

En blogg om livet, universum och allting.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela