newbuz.blogg.se

Inte nere för räkning

Publicerad 2014-05-31 22:46:50 i Träning,

Det är inte roligt att konstatera vad två månaders tungsinne och sjukdom, brist på träning, stress och dåliga matvanor har för effekt på kroppen. Trots att min förkylning inte helt gått ur systemet och min näsa producerar nasalt mucus av Alien-karaktär, så krigade jag mig ut på en kort löprunda. 
3 km runt sjön och tillbaka.
Taskig tid.
Alldeles för mycket fluff runt midjan.
Men ändå kändes det väldigt bra. 
 
En kollega har lurat med mig på årets blodomlopp, så det gäller att komma igång nu för att det inte ska bli en alltför pinsam upplevelse. Med tanke på rådande konditionsstatus känns det svårt, men inte omöjligt.
Nu tar vi tag i det här!
 

Ljusning

Publicerad 2014-05-31 22:19:25 i Livet, universum och allting,

Mitt långvariga tungsinne har de senaste dagarna vänts till glädje igen. Det är som om själva mitt väsen har laddats upp med ny styrka, och till och med mitt nervösa hjärta har fallit in i en jämn rytm. En stor del av denna vändning kan tillskrivas mina vänner som ger mig nytt hopp och tillförsikt. Jag är så glad att jag har er!

Tea time!

Publicerad 2014-05-31 22:09:32 i Livet, universum och allting,

Gårkvällen tillbringades tillsammans med vännen Hannuschki som förärade Luktärtan ett besök. Tre timmar, en massa prat, en kanna te och en kladdkaka senare kände jag mig glad och upplyft (och det var inte bara sockerchocken). 
 
Tack för en trevlig kväll Hannuschki! 

Om

Min profilbild

Julle

En blogg om livet, universum och allting.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela