newbuz.blogg.se

Swedish Ultra-Midsummer 2014

Publicerad 2014-06-22 23:07:00 i Familj, Livet, universum och allting, Mat och dryck, Resor och upplevelser,

Midsommarhelgen blev intensiv och midsomrig så in i bängen! Tidigt på fredagen packade vi in ett par morgontrötta grabbar i bilen (och två ungefär lika trötta vuxna) och fräste iväg till Örebro. Vi sov två nätter hos svärfar och hans fru som har ett smultronställe på landet utanför Örebro - och hann med att fira tre av Pers kusiner som tillsammans uppnådde den aktningsvärda åldern av 150 år! På söndagen åkte vi hem och svängde sedan förbi Sura för att fira min brors födelsedag lite sådär i efterhand medelst tårtintag och presentkort på Bauhaus.
 
Det har varit tårta, vin, grillat, livemusik, massor av nya ansikten, barn, kyliga vindar, mygg, eldkorgar och lövade kransar. Kort sagt - en midsommar helt enligt manualen. Nedan en überromantisk och något tillrättalagd bildkavalkad från Swedish Ultra-Midsummer 2014. Kvällskyla, mygg och barnslagsmål (Obs! B-A-R-N, inte B-A-R) fastnade liksom inte riktigt på bild. ; )
 
Å-ååka fyrhjuling!
De vuxna klädde midsommarstången och jag körde en enmansvariant av "små grodorna". När ska vi sluta intala oss att det är "för barnens skull"?
Vidunderlig utsikt från vår matplats
Grabbarna tältade
Lax är bland det bästa att grilla
Nu blommar löken!
Har gått och varit smålullig merparten av helgen... helt according to swedish tradition
Livemusik från 'the cousins' i ladan. 
 
Hoppas ni alla haft en riktigt bra midsommar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Julle

En blogg om livet, universum och allting.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela