newbuz.blogg.se

Nice day for a white wedding

Publicerad 2014-08-08 07:43:38 i Familj, Livet, universum och allting,

Den 19 juli gifte sig kusin Spetsnäsa med sin Martin, och yours truly tärnade järnet. På fredagen färdigställdes bröllopsprogram och blomsterarrangemang. På lördagen vigdes hela förmiddagen till att färdigställa hår och makeup. Och sen vigdes även brudparet.

Bröllopet i Maria Magdalena kyrka var mycket vackert, men än vackrare var den efterföljande festen med alla rörande tal, sång och dans. Och vackrast av allt var brudparet själva. Så uppenbart lyckliga de var! Deras glädje var också den största belöningen för oss andra. För även om det var en fantastisk upplevelse hela arrangemanget: middagen i vackra Kolskjulet, mingel och tårta med ljusen från Gröna Lund som fond – så var den största upplevelsen ändå att se deras lycka.

Dagen efter intogs brunch uppe på Fåfängans höjder på Söder, och sen begav sig vårt gifta par till Spanien för sol och bad och välförtjänt vila.

Martin och Lotta, nu är ni så ordentligt gifta som det överhuvudtaget är möjligt att bli. Och jag önskar er - nu som alltid - all lycka! 

Kommentarer

Postat av: Moster

Publicerad 2014-08-08 20:37:05

<3

Postat av: Lotta

Publicerad 2014-08-14 10:11:11

Tack för allt kusin! Och om mindre än en månad är det dags för er! <3

Svar: Jajamen! Det börjar dra ihop sig! :-)
Julle

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Julle

En blogg om livet, universum och allting.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela