newbuz.blogg.se

13 september 2015

Publicerad 2015-11-17 21:32:00 i Familj, Livet, universum och allting,

Per och jag firade vår första bröllopsdag den 13 september i makalöst vackra Wien. Vi gjorde stan och blev bjudna på genuint österrikisk middag av Pers kusin och hans hustru. Det åts och dracks och skrattades, och det var i alla avseenden en fantastisk första bröllopsdag. Svår att toppa, rentav. Inte bara för det trevliga och roliga sällskapet, det goda österrikiska vinet och den präktiga schnitzeln, nej det fanns faktiskt ytterligare anledningar till att den 13 september 2015 skrevs in i kalendern som något alldeles speciellt.
 
Det var nämligen dagen som kusin Spetsnäsa och Martin blev föräldrar till lilla Isabella Rut Ann-Marie.
 
Eftersom de stolta föräldrarna och deras telning envisas med att bo i Hufvudstaden så har jag än så länge bara hunnit träffa henne en gång och då sov hon mest. Det känns surrealistiskt när det plötsligt finns en till människa i familjen... En som man inte lärt känna ännu, som just nu har fullt sjå med att bemästra the basics av att vara människa, men som med tiden kommer utveckla egna intressen och unika karaktärsdrag. 
 
Det ska bli roligt att följa din väg genom livet Isabella. Via bloggen sänder jag dig ett senkommet grattis på din födelsedag då dina föräldrar gav dig den bästa presenten du någonsin kommer att få:
Hela världen.

 

Kommentarer

Postat av: Lotta

Publicerad 2015-11-17 23:38:41

Isabella sänder blöta pussar tillbaka till moster Spetsnäsa 😘❤️ Hon ser fram emot att hälsa på i jul, om vi inte hinner ses innan dess 😀

Postat av: Hanna

Publicerad 2015-11-24 12:05:04

Stort grattis kusin Lotta med familj :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Julle

En blogg om livet, universum och allting.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela